Sloopkamer

Alles kort en klein slaan, dat kan natuurlijk alleen in een Smash-room. Wat is een Smash Room precies? De naam doet het al vermoeden, een kamer waar je je flink kan uitleven op vanalles en nog wat! De sloopkamer is een betonnen kamer met een houtblok in het midden en een doelwit op de muur. Het houtblok kun je gebruiken om voorwerpen op te leggen en het doelwit op de muur kun je onbeperkt bekogelen met alles wat je in je winkelwagen hebt gelegd!

30 minuten voor aanvang aanwezig zijn!

LET OP! Onze sloopkamers zijn buiten gesitueerd in daarvoor bestemde zeecontainers, houd hier dan ook rekening mee i.v.m. gepaste kleding. Tevens is er buiten de sloopkamer een kachel waar de mensen zich kunnen opwarmen.

Hoe werkt het:

Bij binnenkomst krijg je een overall aan, gezichtbescherming, een helm, oordroppen en handschoenen. Veiligheid voorop! Hierna ga je naar de Sloopkamer showroom waar je de voorwerpen die je wilt gaan slopen kan uitkiezen. Dit wordt gedaan op basis van pakketten of losse voowerpen, vervolgens kun je helemaal tekeer gaan! Er hangen diverse wapens aan de muur, waaronder een sloophamer, metalen pijp, een klauwhamer en nog veel meer! Zet daarna je eigen achtergrond muziek op via een bluetooth luidspreker en ontlaad je van alle energie en frustraties. SLOOP erop los!

De voorwerpen die gekozen kunnen worden zijn afgeschreven spullen die niet meer te repareren zijn zoals, televisies/beeldschermen, glaswerk en porselein, printers, toetsenborden, maar ook grote objecten zoals piano’s en stereotorens. Na het slopen worden de scherven en stukken opgeruimd door het personeel en gesorteerd ingeleverd.

 

Entree €14,50 P.P. voor 1 uur. Maximaal 2 slopers tegelijk in de Sloopkamer.

De sloopkamer is te boeken vanaf 16 jaar en ouder! Ook leuk om te doen na het paintballen! Voor grotere groepen hebben wij een wachtruimte waar de mensen die op dat moment niet in de Sloopkamer zijn even tot rust kunnen komen, zich kunnen opwarmen bij een kachel en de slopers kunnen zien door een kijkraam.

Prijsopbouw

De prijs van de sloopkamer is de entreeprijs van €14,50 P.P. + de te slopen producten (losse producten of pakket). De entreeprijs wordt betaald voor het gebruik van de kamer, gebruik van de overalls en bescherming, afvoeren van het afval en de professionele uitleg. De pakketten zijn niet per persoon

Sloopkamer Pakketten:

Losse voorwerpen:

Losse spullen zijn natuurlijk ook te koop voor de Sloopkamer. Kies je ervoor om alles zelf uit te zoeken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kleine fles €0,50
Grote fles €0,75
Glazen €0,50
Servies/porselein €0,75
Kleine apparatuur €5,-
Middelgrote apparatuur €7,50
Grote apparatuur €10,-
Toetsenbord €7,50
Kleine TV/monitor €15,-
XXL TV €35,-

  10 kleine flessen €4,-
  10 grote flessen €6,-
  10 Glazen €4,-
  10 stuks Servies/porselein €6,-

© Copyright 2023 FunFactory Parkstad | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden